0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Karriera

KULTURA

Nje kulture unike pune. Ne besojmë se rritja personale, profesionale dhe e kompanisë shkojnë dorë për dore. Kështu që ne zhvillojmë, sfidojmë dhe nxisim njerëzit tanë për të ofruar më të mirën për klientët tanë besnikë.

Lexo më shumë
3 / 5
SHITJET

Bashkohuni me ekipin tone dinamik, të cilët jane ne zyrë dhe ne terren, për të ndërtuar një lidhje te fortë me klientët.

Lexo më shumë
4 / 5
FINANCA, MARKETINGU

Ndërtoni një karrierë te shkëlqyer dhe shumë dimensionale në korporatë.Ne trajnojmë dhe zhvillojmë njerëzit tanë me një mision: për t'i mbajtur ata.Marketingu është thelbësor për modelin e biznesit të Kraftit. Si pjesë e ekipit tonë të marketingut, ju do të bashkoheni me ne për të punuar në drejtime afatgjata për rritje të qëndrueshme të biznesit

Lexo më shumë
5 / 5
LOGJISTIKA

Përdorni talentin tuaj në logjistikë dhe në menaxhimin e shpërndarjes.Çfarë do të thotë kjo për ju si një punonjës i Kraftit? Ne ju ofrojmë mundësinë për të punuar në sektorë të ndryshëm në mënyrë që ju të njihni logjistikën tonë si një e tërë.

Lexo më shumë